VELKOMMEN TIL NETVÆRKS-SAMARBEJDET
"FORDI VI SKAL SATSE PÅ MEGET MERE OFFENTLIG DIGITALISERING!"

Dette initiativ er etableret af Digitalt.dk og UdbudsMedia.dk.  Sammen med topaktører og myndigheder, se den aktuelle liste i programmerne nedenfor, er formålet at sprede viden- og idèformidling til alle interessenter med interesse for offentlig digitalisering. De 2 første webkonferencer er søsat. De henvender sig til ledere, it-og digitaliseringschefer i kommuner, offentlige myndigheder og private virksomheder, forretningskonsulenter, sikkerhedschefer, teknologikyndige, it-advokater, mv.

Vi indbyder til medvirken i dette professionelle netværkssamarbejde.

VORES HOVEDFORMÅL er at fremme og sætte fuld fart på Danmarks offentlige digitalisering i årene fremover. Det potentiale, som Danmarks digitale førerposition rummer, fortjener meget mere opmærksomhed i offentligheden. Konkrete faglige og politiske indspil skal understøtte den internationale førerplads – og belyse den offentlige fyrtårnsposition som et afsæt for fremtidig vækst i samarbejde med erhvervslivet.  IT har alt for længe, politisk set, været sat på standby. På trods af dette politiske vakuum er Danmark to gange i træk af FN - i 2018 og 2020 – kåret som verdens mest digitale samfund! Vi finder , at de vækstmuligheder, som digitaliseringen rummer skal skubbes længere frem i debatten - og sætte fokus på, hvilke teknologier, data og services, der er på vej – også som nye vækstdrivere. Herunder om hvordan de bidrager til fortsat velstand, velfærd, automatisering og mere selvbetjening.

NETVÆRKS-SAMARBEJDET ”– FORDI VI SKAL SATSE PÅ MEGET MERE OFFENTLIG DIGITALISERING!” er et digitalt netværk – etableret i et samarbejde med aktører og interessenter, der formidler interesse fremmende initiativer via gratis dybtgående webkonferencer, der som udgangspunkt varer 1 time.  Vær med, tag gerne kontakt.

Onsdag den 19.05.2021 kl. 09.00
"DIGITALE FREMTIDER"

Borger- og datadrevet serviceudvikling vil blive nogle af de store trends i de kommende år.
Deltag i spændende opdaterede fortællinger om de kommende fem års systemer og teknologier – herunder, hvor det offentlige Danmark befinder sig i europæisk og global sammenhæng. Hvad skal der til for, at Danmark kan bevare sin digitale førertrøje inden for offentlig digitalisering. De 3 præsentationer afsluttes med debat – indledere og deltagere imellem.

Vicedirektør Adam Lebech, Digitaliseringsstyrelsen, som har ansvaret for de store digitale platforme inden for persondatasikkerhed og fremtidens digitale postsystem.
Adam Lebech, har ansvaret for at bringe MitID og Næste Generation Digital Post (NGDP) i mål. Begge platforme bliver vigtige for fremtidens borgerservice.

 

Inge Speiermann-Vognsen, KOMBIT
Inge Speiermann-Vognsen er Markeds- og innovationschef for forretningsudvikling I KOMBIT og har ansvaret for bl.a. at identificere fremtidige behov for nye teknologiske løsninger i kommunerne.

Kommunerne står over for store udfordringer inden for sundhed, ældrepleje og børn og skolegang.  ” Det offentlige fastholder stadig en ambitiøs målsætning om, at øge digitaliseringen og drive digital transformation, særligt med fokus på anvendelsen af nye teknologier som robotter, IoT og kunstig intelligens. Digitaliseringen er et af midlerne til, at sikre en bæredygtig fremtid med en stadigt aldrende befolkning, massive klimaudfordringer og hertil mangel på kompetente ressourcer." siger Inge Speiermann-Vognsen.

 

Chef for ITK Bo Fristed, Aarhus Kommune, der arbejder med at gøre data sikre og tilgængelige på en og samme gang. Hør hans visioner om åbne data og om at bringe kommuner og borgere tættere på hinanden gennem digitalisering .
Bo Fristed er Digitaliseringschef med stort D. Han arbejder med tværgående projekter og har stor erfaring med at arbejde i datafællesskaber - tværkommunalt såvel som internationalt. At bruge teknologien til at bringe borgere, byer og vores kommunale opgaveløsninger tættere på hinanden.

 


Til at styre begivenhederne sidder Ejvind Jørgensen i cockpittet som moderator.
Ejvind Jørgensen har fokus på forretningsudvikling og teknologi. Ejvind repræsenterer et mangeårigt virke som managementkonsulent og direktør, formand for Dansk IT’s udvalg for "IT i den offentlige sektor", og formand for Teknologiformidlings selskabet TEKNOFO. Han er medstifter og formand for tænketanken Danmark 3.0 og forfatter til bogen ”Ledelse i d-land – om ledelse på tærsklen til det digitale samfund”. Ejvind er tillige særlig sagkyndig dommer ved Vestre Landsret – og strategidirektør og CFO i det børsnoterede selskab cBrain A/S.

NETVÆRKS-SAMARBEJDET
"FORDI VI SKAL SATSE PÅ MEGET MERE OFFENTLIG DIGITALISERING!"

Deltagelse i webkonferencen er uden beregning.

 

DIGITALE FREMTIDER 2025
onsdag, den 19. maj 2021, 09:00 - 10:00

 

WEBKONFERENCERNE ER TILRETTELAGT I ET SAMARBEJDE MED:

 
 


 

Kontakt til arrangørerne:

Digitalt.dk: flemming@kjaersdam.dk
UdbudsMedia.dk: gn@udbudsmedia.dk